dinsdag, 25. september 2007 - 10:06

NS doet aangifte tegen BNN presentatrice

Amsterdam

In de uitzending van BNN's 'Try before you die' van zondag 23 september deed presentatrice Nicolette Kluijver iets wat ze altijd al eens wilde doen. Ze trok aan de noodrem van een rijdende trein. De NS is 'not amused' en deed aangifte tegen de presentatrice.

De NS liet weten dat het gewoonweg gevaarlijk is om aan de noodrem te trekken. En dat zij daarom aangifte doen tegen Kluijver. Naast het rekken aan de noodrem zal haar ook vandalisme en ongeoorloofd baanbetreding verweten worden."BNN geeft met deze actie een verkeerd voorbeeld. Er kijken veel jongeren naar de zender die door deze actie op verkeerde ideeën worden gebracht."

Kluijver reageerde bij radio 3FM nogal koeltjes. "Ik heb iets gedaan wat ik wilde doen voordat ik dood ga, en dat dat dan een staartje heeft oké dat zal ik dan wel zien. Het is niet zo dat ik zomaar aan de rem getrokken heb. We hebben een rustig traject uitgezocht, en ik heb gewacht tot de we een bocht naderden waardoor de trein toch al afremde. Hij reed dus niet op volle snelheid."
Categorie:
Tag(s):