woensdag, 18. juli 2007 - 17:05

Nuenenaar overhoop met telefoonaanbieder Tele-2

Nuenen

Een inwoner van Nuenen ligt overhoop met telefoonaanbieder Tele-2. De man heeft een abonnement bij KPN, maar laat zijn gespreken verlopen via Tele-2. Van Tele-2 kreeg de man een brief waarin werd aangeboden om het abonnement onder te brengen bij Tele-2, omdat dat gemakkelijker en goedkoper zou zijn. De man liet echter weten tevreden te zijn met de huidige situatie en had geen behoefte om over te stappen.

Tot zijn verbazing kreeg de man maandag een brief van KPN waarin werd vermeld dat per 1 augustus zijn abonnement bij Tele-2 zou worden voortgezet. Navraag leerde dat er een fout was gemaakt bij Tele-2, maar de man moest zelf de fout terugdraaien.

De man belde met KPN maar die zei niets voor de man te kunnen doen en verwees hem door naar Tele-2. De man belde maar kreeg bij de aanbieder nul op rekest. „Toen ze me niet wilden helpen, heb ik gevraagd om door te worden verbonden met een superieur, maar dat werd geweigerd en de verbinding werd verbroken.�, aldus de man vandaag in het Eindhovens Dagblad.

De man belde naar de Opta en kreeg de lezing van KPN bevestigd. De man belde wederom terug en kreeg wederom van de medewerker te horen, dat men niets kon doen. Daarop heeft de man een schriftelijke klacht op poten ingediend bij Tele-2.

De klachtenafhandeling van het telefoonbedrijf heeft nu de klacht in onderzoek. Een zegsman verklaarde niet vooruit te willen lopen op dat onderzoek.
Provincie:
Tag(s):