donderdag, 29. november 2007 - 11:27

Officiële, feestelijke start OKé-punt Almere Haven

Almere

Op vrijdagmiddag 30 november gaat het OKé-punt, Centrum voor Jeugd en Gezin, in Almere Haven officieel en feestelijk van start. Verantwoordelijk wethouder Johanna Haanstra zorgt voor de aftrap. Samen met gedeputeerde John Bos van de provincie verricht zij de openingshandeling. Dat gebeurt in Avanti aan de Kerkgracht in Almere Haven.

Almere Haven is het derde stadsdeel waar het OKé-punt inmiddels actief is. In Almere Stad Oost en Almere Stad West startte het in 2006. Het OKé-punt, Centrum voor Jeugd en Gezin, is voor ouders en verzorgers een vraagbaak over opvoeden en opgroeien van kinderen. Professionals uit het onderwijs en de (jeugd)zorg werken hierin nauw samen. In het korte bestaan van het OKé-punt groeide de bekendheid onder ouders en verzorgers gestaag en blijken de spreekuren in een behoefte te voorzien.

Het OKé-punt is…
Het OKé-punt is een inloopspreekuur, een telefoonnummer (036 5357 366) op werkdagen van 9.00 – 16.30 uur en een website www.okepunt.nl.
In de drie gezondheidscentra in Almere Haven: West, De Haak en Oost is er inmiddels een inloopspreekuur geopend, waarin ouders en verzorgers meteen en zonder kosten terecht kunnen bij een opvoedadviseur. Ook kunnen zij er een bezoek op afspraak regelen.
Provincie:
Tag(s):