woensdag, 14. februari 2007 - 15:44

Onbekende dode vrouw aangespoeld

Westkapelle

Vanmorgen rond 10.00 uur is een tot nu toe onbekende vrouw aangetroffen op de Westkapelse Zeedijk nabij het torentje. De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit en de doodsoorzaak van deze vrouw. De politie heeft het vermoeden dat de vrouw niet langer dan 24 uur in het water heeft gelegen.

Vanmiddag is een schouw uitgevoerd in het mortuarium. Als morgen de identiteit nog niet bekend is dan zal een gebitsstatus worden afgenomen alsmede vingerafdrukken. Verder zoekt de politie in alle systemen naar vermiste personen. De schouw heeft nog geen definitieve doodsoorzaak opgeleverd en daarom kan een misdrijf nog niet worden uitgesloten.

Het betreft een blanke vrouw met een leeftijd tussen de 40- en 50 jaar, lengte 1.65 m. Ze is gekleed in een donkergroen jack met een bontkraag van het merk: St. Moritz.

Ze draagt een donkerblauwe spijkerbroek van het merk Brax, sportmodel Carola, maat 38.

Ze draagt bruine sokken, merk Falke, maat 39/42, een zwart shirt met spaghettibandjes en een witte bh. Verder droeg ze een donkerblauwe wollen trui maat L merk Mer du Nord, met leren elleboogstukken en een geborduurde vis op haar borst.

De vrouw heeft zwart halflang haar en draagt een gladde ring met een zilveren-ovale versiering erop.
Provincie:
Tag(s):