maandag, 14. mei 2007 - 14:38

Onbekende man verwondt familie met mes

Arnhem

Zondagavond zijn in de wijk De Laar West vier familieleden gewond geraakt door een nog onbekende man met een mes. De man belde omstreeks 22.00 uur aan bij de woning van het gezin. Toen er werd opengedaan drong de man naar binnen en dreigde hij met een mes. Er ontstond een schermutseling met de vier gezinsleden. Uiteindelijk wisten ze de man het steekwapen afhandig te maken en zou de man zijn gevlucht in de richting van het winkelcentrum.

De gezinsleden, vader, moeder en twee zoons raakten gewond aan met name de handen. Drie van hen zijn vanwege de snijwonden behandeld in het ziekenhuis. Na behandeling konden allen naar huis.

Van de dader ontbreekt nog ieder spoor. Het zou gaan om een man met een leeftijd tussen de 20 en 30 jaar en ongeveer 1.75 tot 1.80 lang. Hij zou een een lichtgetinte huidskleur hebben en verder kort zwart haar, een zwart sikje en donkere ogen. De man droeg een donkere korte jas en sprak goed Nederlands.

De gewaarschuwde politie heeft de omgeving van de woning enige tijd afgezet voor sporenonderzoek. Het is voor de politie in Arnhem een uitzonderlijke zaak. Het is nog onduidelijk waarom de man gewelddadig was tegen dit gezin. De gezinsleden verklaarden de man niet te kennen en hebben aangifte gedaan van poging tot doodslag.

De recherche komt graag in contact met getuigen die iets van het voorval hebben gezien of gehoord en nog niet hebben gesproken met de politie. Men kan contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Bel Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):