dinsdag, 24. juli 2007 - 11:10

Onbekende mishandelt medewerker postbedrijf

Groningen

Een medewerker van een postbedrijf is maandagavond door een nog onbekende man in elkaar geslagen. De man wilde een brievenbus aan de Van Lenneplaan legen. De onbekende stond daar met zijn fiets tegenaan en ging op verzoek van de postmedewerker aan de kant.

De medewerker heeft vervolgens nog enkele brievenbussen geleegd en kwam omstreeks 18.35 bij de brievenbus aan de Marsmanlaan. Daar kreeg de medewerker onverwachts een klap op zijn hoofd. De man viel op de grond en kreeg toen nog enige trappen te verwerken. De medewerker is met letsel aan zijn hoofd en rug overgebracht naar het ziekenhuis. De onbekende man wist te ontkomen.

Het gaat vermoedelijk om een man met een licht getinte huidskleur, tussen de 20 en 25 jaar en ongeveer 1.85 m. lang. Hij heeft een breed postuur en donker haar. Mogelijk is de man met een auto gevlucht. Mensen die iets over het incident of over de identiteit van de verdachte kunnen zeggen, worden verzocht contact op te nemen met Regiopolitie Groningen, via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):