donderdag, 26. juli 2007 - 16:15

Onderhoud aan viaducten A2 en lokale wegennet in Weert

Weert

Rijkswaterstaat zal van 6 augustus t/m 3 september onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan diverse viaducten over de A2. De werkzaamheden variëren van betonreparaties, het vervangen van asfalt en voegovergangen tot onderhoud aan leuningen. De viaducten worden tijdens de werkzaamheden afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid en zal hier dus enige hinder van ondervinden.

Ook zal er asfaltonderhoud plaatsvinden aan het lokale wegennet in de regio Weert. Dit zal plaatsvinden in de periode van 8 augustus t/m 5 september.

Enkele locaties die dit jaar in Weert aan bod komen zijn onder andere de Ringbaan West/Zuid (vanaf de Kazernelaan t/m de Maaseikerweg), Castertweg, rotonde Maaseikerweg/Nassaulaan, rotonde Graafschap Hornelaan/Maaslandlaan, de voetpaden St. Maartenslaan (Weert) en Noordervijver.

Het werk bestaat voor het grootste deel uit het repareren van slechte stukken asfalt, een nieuwe asfaltlaag aanbrengen, het aanbrengen van grasbetonstenen ter bescherming van de wegkanten en het asfalteren van dichtgeklinkerde rioolsleuven.

Deze werkzaamheden zullen enige overlast veroorzaken bij de weggebruiker onder andere door (gedeeltelijke) wegafzettingen. Aanwonenden worden drie dagen voor aanvang van de werkzaamheden per brief geïnformeerd.
Provincie:
Tag(s):