dinsdag, 9. oktober 2007 - 10:49

Ongeluksdag?

Maandag hebben diverse ongelukjes plaats gevonden op verschillende plekken in Friesland. Dit waren aanzienlijk meer dan normaal in Friesland het geval is. Het is normaal dat twee a drie ongelukken per dag plaats vinden, deze “kleine aanrijdinkjes� verlopen over het algemeen wel goed met hier en daar een kleine verwonding. Het aantal verschillende aanrijdingen in Friesland was vijf.

In totaal waren elf mensen betrokken in de botsingen die grotendeels zich maandagochtend hebben afgespeeld. Onder die elf mensen waren vijf mensen op de fiets vier waren met de auto en van de laatste twee mensen was één op de bromfiets en één op de trekker.

Over de oorzaak van alle botsingen is één ding te zeggen, het waren allemaal ongelukjes. Het jongste slachtoffer is een 13-jarige fietsster uit Leeuwarden in contrast daar van is het oudste slachtoffer een 53-jarige man uit Drogeham.

Van alle elf mensen moesten vijf naar het ziekenhuis zo kwam de rest met de schrik vrij, de verwondingen die daar bij opgelopen waren vielen mee met hoog uit wat schaaf wonden en een gebroken pols.
Provincie:
Tag(s):