zaterdag, 17. november 2007 - 19:40

Oorzaak dodelijk ongeluk op snelweg nog steeds onduidelijk

De politie zoekt getuigen van het ongeval dat zondagavond 11 november het leven kostte aan een 24-jarige vrouw uit Leeuwarden. De vrouw was door onbekende oorzaak met haar auto van de weg geraakt. Nadat ze tot stilstand was gekomen, is ze de rijbaan opgelopen. Daar kon een automobiliste uit Sneek haar niet meer ontwijken.

De toedracht van de tweede aanrijding, waarbij de vrouw om het leven kwam, is helder. De toedracht van het eerste ongeval is dat echter niet. Het is bekend dat de vrouw voor 21.50 uur over de A32 richting Heerenveen reed met haar rode Renault Clio. Ongeveer halverwege Wirdum en de afslag Sneek is ze door onbekende oorzaak van de weg geraakt. Ze kwam in de vijf meter brede berm terecht en is vervolgens tot stilstand gekomen in de bosschages.

Vermoedelijk is ze, gezien de forse schade aan het voertuig, over de kop geslagen en weer op de wielen terechtgekomen. De politie zoekt getuigen, die het ongeval hebben gezien of kort na het eerste ongeval voorbij zijn gereden. Iedereen die iets gezien heeft dat kan bijdragen aan het vaststellen van de toedracht kan contact opnemen met de politie Fryslân, 0900 8844.
Provincie:
Tag(s):