donderdag, 26. juli 2007 - 12:38

Opa steekt vriend kleindochter neer

Gorinchem

Een bezorgde opa heeft woensdag in Gorinchem een 34-jarige vriend van zijn 19-jarige kleindochter neergestoken. De 68-jarige opa is aangehouden. De relatie van de 34-jarige man en de jonge vrouw leidt tot diverse spanningen binnen de familiekring.

Dit maakt de politie bekend. Woensdagavond escaleerde dit in een woning aan de M. van Reigersbergenstraat. De 34-jarige stond voor de deur bij opa en oma. Er ontstond een fikse woordenwisseling tussen de man en de moeder van zijn 19-jarige vriendin. Dit liep erg hoog op waarbij een dreigende situatie ontstond omdat de man de moeder van zijn vriendin wilde aanvliegen op straat.

De opa werd hierop zo boos dat hij een mes in de zij van de 34-jarige stak.

Die vertrok daarop gewond met de auto en werd later gevonden bij familie in een woning aan de Eendenplas. Daar is de man eerste hulp verleend door ambulancepersoneel waarna hij naar het ziekenhuis in Gorinchem is gebracht. De man is diezelfde avond geopereerd, er zijn geen vitale delen geraakt. Wel moet hij nog een aantal dagen in het ziekenhuis blijven. De politie heeft de 68-jarige man aangehouden. Hij heeft bekend gestoken te hebben. Het mes is in beslaggenomen. De politie onderzoekt de zaak.
Provincie:
Tag(s):