zondag, 4. november 2007 - 21:21

Open dag politie groot succes

De Open Dag, georganiseerd door de politie in Oss en Schijndel op zaterdag 3 november, was een groot succes. De organisatoren kijken terug op een geweldige dag, waarbij alle bezoekers het politiewerk hebben kunnen zien, voelen en ervaren. In totaal kwamen zo’n 3.500 mensen naar de Open Dag.

De bezichtiging van de nieuwe politiebureaus stond centraal. Van begin tot eind hebben bezoekers kunnen genieten van demonstraties en informatieve presentaties, waarbij de politiemedewerkers enthousiast uitleg gaven en vragen beantwoordden.

Voor de medewerkers van Veilig Verkeer afdeling Maasland was het eveneens een geslaagde dag. Zij wisten bezoekers te boeien met uitleg en demonstraties over veiligheid in het verkeer. Vooral de kantelsimulator was een groot succes, waarbij je aan den lijve ondervindt hoe belangrijk het dragen van de autogordel is als je over de kop gaat. In Schijndel was er veel belangstelling voor de slotenspecialist die informatie verschafte over goed hang- en sluitwerk in het kader van veilig wonen.
Provincie:
Tag(s):