vrijdag, 31. augustus 2007 - 22:07

Open Dag Stripheldenbuurt Almere

Almere

Op zaterdag 8 september 2007 zetten bewoners(groepen), bedrijven en organisaties in Almere hun deuren open voor buurtbewoners. Het is Open Dag in de Stripheldenbuurt en iedereen is van harte welkom. Dat geldt ook voor mensen die niet in deze buurt wonen, maar wel ingeinteresseerd zijn in deze nieuwe buurt. Dit meldt de gemeente Almere op haar site.

Tussen 11.00 uur en 15.00 uur staan er kraampjes door de wijk waar u kennis kunt maken met de medebewoners en ondernemers in de Stripheldenbuurt. Om 12.00 uur wordt de Open Dag officieel geopend bij De Cartoon. In de zomer is er hard gewerkt om een schitterende muurschildering te maken op de muur van het restaurant in De Cartoon. Deze muurschildering wordt om 13.00 uur onthuld door Arie Koomen (bekend van Arie en Silvester en de Lama's).

Als u van puzzelen houdt, kunt u ook een puzzeltocht maken. U kunt bij elke kraam starten. Deze puzzeltocht gaat van kraam naar kraam. Als u alle stukjes verzameld heeft en de juiste zin hebt gepuzzeld, dan kunt u uw oplossing inleveren bij De Cartoon en ontvangt u een cadeautje. (op=op). Op 13 september worden om 18.30 uur , tijdens de wijkeettafel, verschillende prijzen verloot onder de inzendingen. De 1e prijs is een diner voor 2 in De Cartoon.

De Stripheldenbuurt is rijk aan bewonersgroepen , bedrijven en organisaties met wensen en talenten. Om deze wensen en talenten bij elkaar te krijgen hangt op de Open Dag een waslijn bij Het Vlechtwerk. Hieraan kunt u uw talenten en wensen ophangen. "De Ondeugende Oma's helpen u van 12.00 u tot 14.00 u bij het formuleren van talenten en wensen. Misschien hangen er aan de waslijn ook wensen die u in vervulling kunt laten gaan.

Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten:
- De jeugdbrandweer geeft een demonstratie op de Wim Meuldijklaan
- De droomspeelbus staat met spelletjes op het schoolplein van Het
Avontuur (Catootjespad).
- Bij Het Vlechtwerk (Gerrit Th. Rothmanlaan) kunnen kinderen lekker
springen op een luchtkussen en wat snoepen, maar ook hun fiets
versieren. Neem wel een volwassene mee om te helpen.

Meer informatie op www.de-stripheldenbuurt.nl
Provincie:
Tag(s):