vrijdag, 24. augustus 2007 - 12:52

Opening Mediq Apotheken

Terneuzen

Woensdag 22 augustus openden Mediq Apotheek Cornu Cervi en Mediq apotheek Hamann in Terneuzen officieel hun deuren. Om te vieren dat de apotheken in hun nieuwe gedaante van start zijn gegaan, waren de winkels versierd met ballonnen en kregen bezoekers een leuke attentie.
Bovendien vermaakte een clown bij Mediq Apotheek Hamann het publiek met zijn acts.

Klanten ontvangen de gehele week een attentie bij bezoek aan de apotheken en kinderen krijgen een vrolijke kleurplaat met kleurpotloodjes. Met de opening van Mediq Apotheek Cornu Cervi en Mediq Apotheek Hamann komt het aantal Mediq Apotheken op 44. De doelstelling voor dit jaar is de realisatie van honderd Mediq Apotheken door het hele land.

De twee apothekers, de heer S. CH. Klaassen van Mediq Apotheek Cornu Cervi en de heer R.C. Tiemessen van Mediq Apotheek Hamann zijn erg enthousiast over hun nieuwe apotheek: “De Mediq Apotheek is georganiseerd rondom de klant die bij ons centraal staat. We hebben met het hele team toegewerkt naar de opening en zijn erg trots op het eindresultaat.�

De apotheker legt uit wat er zo bijzonder is aan de nieuwe formule: “Mediq Apotheek staat voor klantgerichtheid en zorg op maat. Dit komt onder meer tot uitdrukking in een spreekuur voor de klanten en een uitgebreid assortiment aan zelfzorgmiddelen, voedingsupplementen en producten voor huidverzorging. Tevens kunnen diabetes- en incontinentiepatiënten bij ons terecht voor hun zelfzorgartikelen. Daarbij staan wij als apotheekteam altijd klaar voor persoonlijke advisering op maat. Door de ruimere openingstijden, Mediq Apotheek Hamann is nu op zaterdag open tot 16:00, kunnen we onze klanten nog meer service bieden. Uiteraard is er ook altijd de mogelijkheid om geneesmiddelen te laten bezorgen.�

Mediq Apotheek Curnu Cervi is gevestigd aan de Bachlaan 88 in Terneuzen en is te bereiken via telefoonnummer 0115 – 61 20 90. Mediq Apotheek Hamann is gevestigd aan Van Steenbergenlaan 27 in Terneuzen, telefoon 0115 – 62 60 00.

Mediq Apotheken zijn onderdeel van de OPG Groep, de beursgenoteerde retail- en distributieonderneming voor geneesmiddelen en medische producten. Deze keten van apotheken waar de zorg voor de klanten centraal staat, is in opbouw. Dit jaar worden er honderd Mediq Apotheken gerealiseerd. In de komende jaren wordt de formule verder uitgerold. Ook is er onlangs een franchisevariant geïntroduceerd. Hiermee wordt Mediq Apotheken de grootste apotheekketen in Nederland.

De Mediq-formule kenmerkt zich door het innovatieve en klantgerichte karakter. Naast de kerntaak van geneesmiddelenverstrekking zijn er enkele belangrijke pluspunten. Zo krijgen klanten van Mediq Apotheek via www.mediq-apotheek.nl toegang tot uitgebreide patiënten- en lifestyle-informatie. Daar treffen zij informatie aan over diverse medicijnen en behandelwijzen en ook informatie over een gezonde leefstijl. Tevens houdt de Mediq Apotheker nauw contact met de arts, zorgverleners en zorgverzekeraar van zijn klanten.

Overige diensten van Mediq Apotheken zijn ook zeer uitgebreid. Zo worden medicijnen op verzoek bezorgd en is er een spreekkamer voor privacygevoelige onderwerpen.
Provincie:
Tag(s):