dinsdag, 21. augustus 2007 - 8:53

Opknapbeurt voor De Mheen en Brummelhof

Apeldoorn

Komende maanden krijgen de buurten Brummelhof en De Mheen een flinke opknapbeurt waarbij parkeer- en groenvoorzieningen, trottoirs en wegen worden aangepakt. De gemeente organiseert voor de bewoners van deze buurten op 3 en 6 september een inloopavond.

Tijdens deze bijeenkomsten kunnen bewoners op grote kaarten zien welke plekken in hun buurt een opknapbeurt krijgen.

Apeldoorners wonen vanzelfsprekend graag in een buurt die er netjes uitziet. Een buurt waar alles heel, schoon en veilig is. Geen gaten in de straat of in de stoep, geen zwerfvuil of onveilige situaties en waar het groen netjes wordt bijgehouden. Maar helaas geldt dit niet voor alle buurten in Apeldoorn.

Met het project ‘Beter door beheer’ willen de gemeente en de woningcorporaties samen met bewoners de leefomgeving op een acceptabel niveau brengen. Daarom heeft de gemeente vorig jaar samen met vertegenwoordigers uit deze buurten, de wijkraad en de woningbouwcorporaties een inspectieronde gemaakt. De plekken die de gemeente binnenkort aanpakt staan vermeld op een grote kaart die bewoners tijdens de twee inloopavonden kunnen bekijken.

Bewoners van Brummelhof zijn welkom op maandag 3 september in woonzorgcentrum Kastanjehof, Arnhemseweg 11. Drie dagen later, op donderdag 6 september, is er een inloopavond voor bewoners van De Mheen in wijkcentrum Het Kruispunt, Zilverschoon 114. Beide avonden zijn belangstellenden vanaf 19.30 uur welkom.
Provincie:
Tag(s):