dinsdag, 10. april 2007 - 20:41

Oranje markt Zuidhorn

Zuidhorn

Maandag 30 april 2007 is de jaarlijkse Oranjemarkt in het centrum van Zuidhorn. In goede samenwerking tussen de Oranjecommissie van de VVV Zuidhorn, de politie, de brandweer en de gemeente Zuidhorn zijn verkeers-en parkeermaatregelen voorbereid.

Bezoekers vanaf Groningen en Grijpskerk worden vanaf de N355 via de afslag Hooiweg en de afslag De Gast naar de parkeerplaatsen verwezen. Daarnaast is de Gereformeerde kerk aan de Westergast bereid gevonden om bezoekers te laten parkeren op het parkeerterrein bij de kerk.

Bezoekers kunnen vervolgens via de Boslaan rechtstreeks op de markt aflopen. Verkeer vanuit de richting Enumatil en Niekerk wordt op de N980 verwezen naar het parkeerterrein bij het Joh. Smitpark.

Het parkeren is gratis. Parkeren in de berm van de N980 is verboden uit het oogpunt van verkeersveiligheid. Tegen overtreders van dit verbod zal de politie verbaliserend optreden.

Omdat het marktterrein op een steenworp afstand ligt van het treinstation, roept de Oranjecommissie bezoekers op om vooral gebruik te maken van de trein of de bus om naar de markt te komen.
Provincie:
Tag(s):