maandag, 29. oktober 2007 - 22:43

Ouder echtpaar overleden door koolmonoxide

Rijen

In een woning aan het Architect Aartsplein in Rijen hebben agenten vanmiddag rond 13.15 uur de ontzielde lichamen aangetroffen van een 63 jarige bewoner en zijn 62 jarige vrouw. Onderzoek wijst uit dat het echtpaar aan een koolmonoxidevergiftiging is overleden. Naar aanleiding van het onderzoek zijn in opdracht van Burgemeester Roep de bewoners van 42 appartementen uit voorzorg uit hun woning gehaald.

De politie ontving maandagmiddag rond 13.15 uur de melding dat een passant van buitenaf gezien had dat een van de vermoedelijke bewoners kennelijk onwel in de woning lag. De politie stelde een onderzoek in en betrad de woning. In het pand trof de politie de levenloze lichamen aan van, naar later bleek, de bewoners. Nadat de politie de omgeving had afgezet werd er een uitgebreid onderzoek door de technische recherche ingesteld. Dit onderzoek wees laat in de middag uit dat de slachtoffers aan koolmonoxidevergiftiging overleden waren.

De woning aan het Architect Aartsplein is gelegen in een recent opgeleverd complex dat bestaat uit 42 appartementen. Omdat de oorzaak en herkomst van de koolmonoxidevergiftiging op dit moment niet duidelijk is, zijn uit voorzorg, op last van de burgemeester, alle woningen van het complex tijdelijk ontruimd. Alle mensen zijn opgevangen en geïnformeerd door de burgemeester.
Provincie:
Tag(s):