donderdag, 12. juli 2007 - 9:16

Overval op stationsrestauratie

Winterswijk

De politie stelt een onderzoek in naar de overvaller die woensdagavond 11 juli de medewerkster van de stationsrestauratie aan de Stationsstraat heeft overvallen. Het is nog niet precies duidelijk wat er is buit gemaakt.
De overval vond vlak voor 19.00 uur plaats.

Een onbekende negroïde man kwam de restauratie binnen en bedreigde de medewerkster met een mes. Hij heeft enkele spullen meegenomen, maar wat is nog niet precies duidelijk.

De medewerkster was behoorlijk aangeslagen en heeft op het politiebureau een eerste verklaring afgelegd. Het slachtoffer wordt in contact gebracht met het Bureau Slachtofferhulp.

De man was ongeveer 40 jaar oud en heeft een lengte van ongeveer 1.75 m. Hij heeft een normaal postuur en droeg een petje. Van zijn kleding is bekend dat hij een jas in een camouflageachtige kleur droeg. Hij sprak nogal binnensmonds.

De politie is direct een onderzoek in de omgeving begonnen en de technische recherche is een sporenonderzoek gestart. Mensen die iets van de overval hebben gezien of informatie over de verdachte hebben, worden verzocht te bellen met de politie op 0900 – 8844.
Provincie:
Tag(s):