vrijdag, 19. oktober 2007 - 19:18

Overval opgelost

Eindhoven

Met de aanhouding van zes Eindhovenaren in de leeftijd van 17, 18 en 19 jaar oud, is een overval op een fastfoodrestaurant aan de Marktstraat op donderdag 27 september om 0.15 uur opgelost. Drie overvallers bedreigden het personeelslid met een vuistvuurwapen en gingen er met enkele duizenden euro’s vandoor. Diezelfde dag werden na een tip een 18- en een 17-jarige Eindhovenaar aangehouden. Een van hen was het overvallen personeelslid en de ander was op 26 september bij het restaurant ontslagen.

Een dag later, op 28 september, werden een 18- en een 19-jarige Eindhovenaar aangehouden en weer een dag later een 17-jarige Eindhovenaar. De politie kreeg daarbij veel medewerking van de ouders van de verdachten.

De buit hadden de overvallers bij een 17-jarige Eindhovenaar in bewaring gegeven. Deze Eindhovenaar werd op 1 oktober aangehouden. De hele buit is terug. Bij de verdachten zijn drie zogenoemde bibi-guns (imitatiepistolen) gevonden. Deze zijn in beslag genomen. Alle verdachten zijn in vrijheid gesteld.
Provincie:
Tag(s):