woensdag, 24. oktober 2007 - 11:23

Overvaller benzinestation gepakt

Amstelveen

De verdachte van de overval op een benzinestation langs de Rijksweg A9 in Amstelveen, is zondagochtend 21 oktober om elf uur in Rotterdam aangehouden. De politie deed woensdag 24 oktober melding van de aanhouding. Hij liep tegen de lamp tijdens een controle aldaar. Politiemensen constateerden dat de APK van de auto waar hij in reed verlopen was.

Snel was daarop duidelijk dat de man gezocht werd. In de auto werd ook een vuurwapen aangetroffen. De overval op het bewuste benzinestation vond plaats in de nacht van zondag 30 september op maandag 1 oktober rond halfeen.

Wie de overvaller was, werd bekend nadat politiecollega's uit Limburg-Zuid hem herkenden op beelden van de beveiligingscamera's. Zij gaven de persoonsgegevens door aan de collega’s van Amsterdam-Amstelland.

De 42-jarige man uit Hoofddorp wordt tevens verdacht van een overval op een pompstation zondagmorgen 21 oktober rond halftien in Putten. Politiemensen die daar het onderzoek deden herkenden de man van de bewakingsbeelden in Amstelveen.
Provincie:
Tag(s):