woensdag, 8. augustus 2007 - 11:18

Paarden-fluisteraar Monty Roberts komt naar Nederland

Maastricht

Maar liefst twee keer is Monty Roberts dit jaar te zien in Nederland. Op zondagavond 28 oktober, na het programma van het Noordelijk Internationaal Concours hippique Zuidlaren in de Prins Bernhardhoeve en op zondagavond 25 november, na Jumping Indoor Maastricht in het MECC, laat de legendarische paardenfluisteraar Monty Roberts zien hoe hij met paarden kan communiceren.

De kaartverkoop voor beide shows gaat op 15 augustus van start.

Monty Roberts, ook bekend als “de man die naar paarden luistert� is een buitengewoon man. Hij trainde zeer succesvol sportpaarden tot ware kampioenen; hij is auteur van bestsellers, was stuntman in Hollywood en is een veelgevraagd spreker voor topmanagement teams. Bovenal is Monty bekend om zijn beroemde, revolutionaire en geweldloze trainingstechniek Join~Up®. Met deze techniek reist Monty Roberts rond de wereld om paarden de hulp te bieden die ze nodig hebben.

Tijdens de shows zal hij naast een paard dat nooit eerder is bereden, ook werken met diverse probleempaarden zoals paarden die bokken, steigeren, bijten, niet naar de hoefsmid kunnen of de trailer niet in willen.

Informatie over de voorstelling of over de trainingsmethode van Monty Roberts vindt u op www.montyroberts.nl.
Provincie:
Tag(s):