donderdag, 25. oktober 2007 - 19:56

Paydutch.nl wint 'IT Oscar'

Heerlen

Het Heerlense IT bedrijf PayDutch heeft dinsdag 23 oktober de Broos van Erp prijs gewonnen. Dit is de ‘Oscar’ voor innovatieve ondernemers in de IT. Paydutch.nl is een dienst waarmee consumenten gegarandeerd online veilig kopen en verkopen.

Staatssecretaris Frank van Heemskerk van Econominische Zaken overhandigde de prijs tijdens het Nationaal ICT Event aan PayDutch. Het bedrijf won een beeld en een cheque van 50.000 euro. Er waren 44 aanmeldingen voor de Broos van Erp prijs, een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken om e-businessontwikkelingen in het MKB te stimuleren. Eerder dit jaar werd PayDutch in het kader van de MKB Innovatie Top 100 al uitgeroepen tot meest innovatieve onderneming van Nederland.

Onlangs is ook het op Avantis gevestigde Solland Solar in de prijzen gevallen. Zij kregen de ‘Rising Star Award’, een prijs voor bedrijven minder dan 5 jaar oud. De jury vond vooral het realistische bedrijfsplan, de innovatieve kracht en de manier waarop het eigen personeel gemotiveerd wordt prijzenswaardig.
Provincie:
Tag(s):