dinsdag, 19. juni 2007 - 16:50

Pininfarina LavAzza Expres zo

Amsterdam

Ferrarirode snelheid, puur design en vooral smaakbeleving brengen LavAzza op winst. Deze veruit grootste koffieproducent in het land der specialisten verovert nu Nederland. En brengt daarvoor een puur design espressoapparaat uit. Ontwerp van Pininfarina, de ontwerper van o.a. Ferrari.

Met de komst van LavAzza komen het aroma en de smaak van échte Italiaanse espresso Nederland binnenwaaien. De koffiespecialist, marktleider in Italië zelf, onderwijst nu ook Nederland in het espresso drinken. Espresso is net als LavAzza trendy, tegelijk jong en een eeuw oud, stijlvol en meer dan het op het eerste gezicht lijkt.

LavAzza is meer dan een merk en meer dan een bedrijf. Het is een levensstijl, ze ademt de sfeer van het oude Turijn terwijl espressoapparaten worden ontworpen door de bekende Ferrari ontwerper Pininfarina.

Het succesverhaal begon al in 1910 toen Luigi Lavazza begon met het mengen van koffiesoorten. Dankzij LavAzza kan er nu al in meer dan 70 landen genoten worden van de originele Italiaanse smaak. Aan een goede espresso ligt 4 maal de hoofdletter M ten grondslag. De Melange, de Maling, de Machine en de hand van de Meester.
Categorie:
Tag(s):