dinsdag, 29. mei 2007 - 23:34

Pinksterkermis in Almere-Stad groot succes

Almere

De Pinksterkermis in Almere Stad is een groot succes gebleken. Vooral de jeugd reageerde massaal op de website van de kermis en de jongerenwebsite almere4you. De grote attracties als Eclips, Katapult en Extreme vielen bijzonder in de smaak. De kermisexploitanten draaiden goed.

De Pinksterkermis in Almere Stad viel goed in de smaak dit jaar. De organisator, de stichting Almere City Marketing, plaatste veel en grote attracties en dat werd bijzonder op prijs gesteld door de jeugd van Almere. In grote getale kwamen zij afgelopen dagen opzetten.

Op de vrijdag is van oudsher de Eurodag. Een bijzondere dag voor Almere en voor de kermis. De kermis wordt gedragen door de Eurodag. Alle grootvermaak én kinder-attracties draaien dan ritten met een normale tijdsduur voor slechts één euro. Ook de ingezette goedkope ritmunten voor de woensdag die dit jaar ook verkrijgbaar waren bij de VVV worden in grote getale gekocht. In totaal ruim 3000 stuks.

Op veler verzoek was de vervaarlijke KATAPULT weer naar Almere gekomen. Deze Bullet werpt je in een kogel tientallen meters de lucht in. De kogel zit vast aan twee elastieken zodat een zachte landing is gewaarborgd Natuurlijk wel eerst een paar keer slingeren!
Ook de geliefde ECLIPS was er weer. Zes durfals kunnen tegelijk in een ogenschijnlijk klein zitbakje en worden met grote snelheden rond geslingerd. En als je er dan nog geen genoeg van hebt neem je plaats in de grootse schommel van Nederland: De EXTREME. De exploitanten die in grote getale inschreven voor deze kermis hebben een uitstekende week achter de rug. Het was een aantrekkelijke kermis met ruim 40 deelnemers op het evenemententerrein bij ‘Eindelijk’.
Provincie:
Tag(s):