dinsdag, 26. juni 2007 - 18:49

Pizza of spareribs bestellen via je tv

Amsterdam

Het is vanaf vandaag mogelijk om op de bank tijdens het kijken naar bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd een pizza te bestellen via je televisie. De dienst is direct in heel Nederland beschikbaar en is daarmee de eerste in zijn soort.

Directeur Jitse Groen: 'We proberen het bestellen van eten zo eenvoudig mogelijk te maken. Het aanbieden van ons complete aanbod van 1300 bezorgrestaurants op de televisie is hiervan onderdeel. We zijn daarom erg blij dat Microsoft haar vertrouwen in onze dienst heeft uitgesproken. Op termijn zal het bovendien zelfs mogelijk zijn via Media Center elektronisch te betalen. Het zwaarste onderdeel van het traject is dan het naar de deur lopen om open te doen.'

Het restaurantaanbod bestaat uit bekende ketens als Domino's Pizza en Spare Rib Express maar ook uit bijvoorbeeld de 'Chinees op de hoek'. Thuisbezorgd.NL is inmiddels een van de grotere e-commerce sites van Nederland en bedient honderdduizenden consumenten. Om gebruik te maken van de nieuwe dienst is Microsoft Media Center noodzakelijk.
Categorie:
Tag(s):