donderdag, 20. september 2007 - 20:07

Politie haalt 21.500,- op met ‘Tour de Frans’

’s-Hertogenbosch

De fietstocht die een ploeg agenten onder de naam ‘Tour de Frans’ uit de politieregio Brabant-Noord heeft gemaakt van Berlijn naar ’s-Hertogenbosch heeft na vandaag is gebleken een totaalbedrag van € 21.500,- opgebracht voor Villa Pardoes.

De tocht is genoemd naar de Bossche collega Frans van der Steen, die enkele jaren geleden aan de gevolgen van een slopende ziekte overleed. Ter nagedachtenis aan Frans, fietsten de Brabantse collega’s ook dit jaar weer voor het goede doel. Het doel van de politiemensen was om acht gezinnen een week lang vakantie te laten houden in Villa Pardoes in Kaatsheuvel.

Het doel was dan ook om minimaal €13.600,= bij elkaar te fietsen. De teller stond echter vandaag op de respectabele eindstand van € 21.500,=.

Dit jaar voerde de tocht van Berlijn naar ’s-Hertogenbosch, een tocht van een ongeveer 700 kilometer. De agenten startten op 11 september bij de Brandenburger Tor en arriveerden onder grote publieke belangstelling op vrijdag 14 september op de Markt in ’s-Hertogenbosch. Inmiddels is de cheque overhandigd aan Villa Pardoes.
Provincie:
Tag(s):