vrijdag, 29. juni 2007 - 10:29

Politie houdt drugsactie in Rotterdam

Rotterdam

De politie van Rotterdam heeft woensdagavond een actie gehouden, gericht op drugshandel en -overlast. Tussen zes en één uur 's nachts zijn in en rond een woning aan de Zwarte Paardenstraat 11 mensen aangehouden.

Zeven van hen, Rotterdammers van 33, 38, 39, 46, 50 en 56 jaar oud en een 47-jarige Rotterdamse vrouw konden naar aanleiding van postacties worden aangehouden voor het kopen van harddrugs.

Bij de 50-jarige man werd dusdanig veel harddrugs aangetroffen dat hij eveneens als dealer wordt gezien. De 46-jarige man had gestolen identiteitsbewijzen en een rijbewijs in zijn bezit. De drie mannen van 33, 38 en 39 hadden nog gevangenisstraf open staan en zijn ingesloten
De 56-jarige vrouw en de 50-jarige man hebben een proces-verbaal gekregen voor het in bezit hebben van drugs.

In de woning waaruit de drugs werden verkocht is vervolgens een onderzoek ingesteld. Hier zijn twee dealers, de 53-jarig bewoner van het pand en een 47-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Twee gebruikers, een 26-jarige vrouw en een 35-jarige man, beiden uit Zwijndrecht, zijn eveneens in de woning aangehouden.

Alle drugs zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd.
De actie is gehouden naar aanleiding van klachten van omwonenden.
Provincie:
Tag(s):