dinsdag, 21. augustus 2007 - 15:51

Politie onderzoekt mogelijke ontvoering in Steyl

Steyl

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een mogelijke ontvoering die vorige week in Steyl zou hebben plaatsgevonden. Het slachtoffer meldde zich afgelopen vrijdag ongedeerd bij de politie. Dit heeft de politie Limburg-Noord vandaag bekend gemaakt.

Woensdagavond omstreeks 23.00 uur kreeg de politie een melding dat er op de Modelmakersstraat bij de voordeur van een woning een schermutseling had plaats gevonden waarbij mogelijk een schot was gelost. De politie ging ter plaatse en trof niemand meer aan op de aangegeven locatie. Wel troffen agenten in de woning apparatuur voor een hennepkwekerij aan.

Volgens getuigenverklaringen had een onbekend aantal mannen een woordenwisseling met elkaar waarbij het leek alsof één van de mannen, een 34-jarige man uit Steyl, door de anderen tegen zijn wil in werd meegenomen. Vervolgens klonk er een knal en renden alle mannen weg.

Afgelopen vrijdag meldde de 34-jarige inwoner van Steyl zich echter bij de politie en bleek ongedeerd. De man is het weekend door de politie gehoord. Er was sprake van een poging tot vrijheidsbeneming door voor de politie nog onbekende daders.

De politie komt nu pas met het bericht naar buiten om het onderzoek niet te schaden. Ze wil verder geen mededelingen doen omtrent deze zaak.
Provincie:
Tag(s):