dinsdag, 4. september 2007 - 0:30

Politie onderzoekt verkrachting

Nijmegen

De Nijmeegse recherche is een onderzoek begonnen naar aanleiding van een aangifte van verkrachting die op donderdag 23 augustus plaatsgevonden heeft. Toen belde ’s morgens in alle vroegte in de 12e straat Drieskensacker een 19-jarige vrouw uit Elst aan met de mededeling dat ze eerder die avond elders in Nijmegen verkracht was. Direct werd de politie ingeschakeld.

Uit de verklaring van de vrouw blijkt dat ze die avond in het gezelschap van drie mannen in Dukenburg was. Op een gegeven moment kwamen ze terecht in een flat in Malvert. Hier is de vrouw naar eigen zeggen verkracht. Ze zei later in de wijk Drieskensacker uit een auto gezet te zijn.

De politie heeft vorige week een 18-jarige Nijmegenaar als verdachte aangehouden. Deze heeft bekend in het gezelschap van de vrouw geweest te zijn, maar zei afscheid van haar genomen te hebben op een pleintje in de 21e straat Lankforst. De man is inmiddels weer in vrijheid gesteld. De politie is met een onderzoek begonnen en heeft een opsporingsbericht uitgedaan.
Provincie:
Tag(s):