zondag, 22. juli 2007 - 15:32

Politie stopt illegale houseparty

Maastricht

In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie rond 02.00 uur een illegale houseparty stil gelegd, die gehouden werd op een bedrijfsterrein aan de Industrieweg in Maastricht. In verband daarmee werd een 29-jarige Maastrichtenaar aangehouden. De man wordt gezien als de organisator.

Het slot van een toegangspoort van het terrein bleek te zijn geforceerd, terwijl de eigenaar geen toestemming had verleend om zo’n houseparty te organiseren. De politie trof op het terrein 100 tot 125 bezoekers aan, die zich ophielden op een terrein dat door modder, sleuven, puin, de aanwezigheid van sloophout en water- en modderputten moeilijk begaanbaar was.

Aanvankelijk verklaarde de aangehouden Maastrichtenaar namens de organisatie te spreken. Hij wilde echter geen namen noemen. Later bleek dat de man zelf achter de organisatie zat. Het feest werd stil gelegd, terwijl de geluids- en verlichtingsinstallatie in beslag werden genomen. Dat gebeurde ook met een aggregaat en een aanhangwagen beladen met bier en whisky en drie voertuigen die deze spullen vervoerden.
Provincie:
Tag(s):