maandag, 6. augustus 2007 - 9:20

Politie treft 2 zwaargewonden in woning aan

Rotterdam

In een Rotterdamse woning aan de Sint-Mariastraat heeft de politie maandagochtend twee zwaargewonden aangetroffen. De politie hield in de nacht van zondag op maandag rond 05.00 uur op het Centraal Station een 38-jarige man van Oost-Europese afkomst aan die de aandacht trok door zijn verwarde uitstraling. De man bleek bij nader onderzoek bovendien onder het bloed te zitten. Hij verwees de agenten naar de woning aan Sint-Mariastraat omdat daar volgens hem twee zwaargewonden zouden zijn.

In de woning troffen agenten inderdaad twee mishandelde personen aan waarvan er één ook hersenletsel had. De twee zwaargewonden, een 29-jarige man ook van Oost-Europese afkomst en een vrouw, zijn naar het het Erasmus MC ziekenhuis overgebracht.

Volgens een politiewoordvoerder was de vrouw vanmorgen rond 11.00 uur nog buiten bewustzijn, de man is inmiddels bij kennis en wordt door de recherche gehoord.

De 38-jarige man die op het station werd aangehouden bleek niet gewond en wordt op het politiebureau verhoord. Hij wordt verdacht van zware mishandeling.

De politiewoordvoerder gaf aan dat er op het adres aan de Sint-Mariastraat in het verleden sprake is geweest van handel in verdovende middelen. Het politieonderzoek richt zich in eerste instantie dan ook in deze richting. Er zijn volgens de politie geen aanwijzingen dat het woonhuis een drugspand is.
Provincie:
Tag(s):