maandag, 9. juli 2007 - 23:20

Politie vindt diverse wapens en drugs in Heerlense woning

Heerlen

De politie heeft zondagavond in Heerlen een hoeveelheid soft- en harddrugs en een wapentuig in beslag genomen. De vangst was het gevolg van het aantreffen van een mes en softdrugs in een auto, die op de Ganzeweide met daarbij vier personen was aangetroffen. De vier personen werden aangehouden. Zij zijn in de leeftijd van 19 tot 30 jaar en wonen in Heerlen.

In de auto vonden agenten in totaal 125 gram weed. In de woning van een van de aangehouden verdachten vonden agenten later op de avond 500 XTC-pillen en 20 gram weed. Verder werden in de woning een stroomstootwapen, een busje pepperspray, twee gasalarmpistolen, een ploertendoder, vijf messen, een zogenaamde werpster en drie herenhorloges en een digitale fotocamera aangetroffen. De drie horloges, van het merk Diesel en Rolex, en de fotocamera bleken van heling afkomstig te zijn.

Twee van de aangehouden verdachten (19 en 20 jaar) werden in de loop van de avond weer in vrijheid gesteld. Zij bleken alleen maar drugs te hebben willen kopen. De twee andere verdachten zijn ingesloten.
Provincie:
Tag(s):