maandag, 7. mei 2007 - 13:58

Politie zendt SMS om te kijken naar Opsporing Verzocht

Ede

Dinsdagavond 8 mei zal in het televisieprogramma Opsporing Verzocht aandacht worden geschonken aan het onderzoek rond het Bunschoterplein in Ede. Vanaf 21.50 uur is het programma op Nederland 1 te zien. Nieuw is dat de politie rond de uitzending een SMS-bericht gaat versturen aan potentiële getuigen, waarin ze worden gestimuleerd om toch vooral te kijken.

Ook bezoekers van de website www.politie.nl zullen middels een opsporingsbericht worden opgeroepen het programma te volgen en eventuele informatie over de zaak aan de politie in Ede voor te leggen.

Op het Bunschoterplein in Ede werd op zondagavond 18 maart rond 20.00 uur een zwaar gewonde vrouw gevonden. Zij was onderweg van de kerk naar haar huis. Wat er op de parkeerplaats gebeurd is, blijft onduidelijk. Wel is uit het onderzoek gebleken dat de handtas van de vrouw zoek is. Een soortgelijk model van deze tas zal dan ook in het TV programma te zien zijn. Ook is een reconstructie gemaakt van de gebeurtenissen op het Bunschoterplein, rond het tijdstip waarop de vrouw gevonden is. Tot slot vraagt de politie aandacht voor een liedboek van het slachtoffer. Dit zat in haar tas en wordt dus ook vermist. Bijzonderheden over dit boek zijn in de uitzending te zien.

Kijkers die geen gelegenheid hebben om dinsdagavond te kijken, kunnen op woensdag 9 mei vanaf 13.20 uur op Nederland 2 naar een herhaling van de uitzending kijken. Ook zal er informatie over het item worden gepubliceerd op de website Opsporing Verzocht
Provincie:
Tag(s):