vrijdag, 21. september 2007 - 16:47

Politie zoekt foto- en filmmateriaal van ramkraak juwelier

Maastricht

De politie roept mensen op, die de ramkraak op een juwelier aan de Stationsstraat Maastricht hebben gefotografeerd en/of gefilmd, zich te melden met hun materiaal bij de politie.

Het onderzoek naar de ramkraak van afgelopen donderdag is in volle gang, zo laat de politie weten. Inmiddels is vast komen te staan dat de gebruikte auto’s van diefstal afkomstig zijn. Het gaat om een Audi 80, kenteken ZN-64-LJ, die tussen 12 en 18 september gestolen is aan de Rijksweg in Geleen. Deze auto werd gebruikt om de pui van de juwelierszaak te rammen. De vluchtauto betreft eveneens een Audi 80. Deze auto met het kenteken HN-ZX-79 werd op 15 of 16 september gestolen aan de Veldmaarschalk Montgomerylaan in Eindhoven. Wanneer iemand een van die auto’s ergens heeft gezien tussen het moment waarop ze zijn gestolen en het moment van de ramkraak, dan wordt hij of zij verzocht contact op te nemen met de politie.

De recherche heeft inmiddels al met diverse getuigen gesproken. Om zoveel mogelijk bruikbare informatie te vergaren, doet de politie een dringende oproep aan getuigen – die zich nog niet hebben gemeld – om contact met de politie op te nemen.
Provincie:
Tag(s):