dinsdag, 3. juli 2007 - 15:55

Politie zoekt getuigen aanranding jonge vrouw

Twello

De politie is een onderzoek gestart naar een incident dat op zondagavond 1 juli jl. op het fietspad van de spoorbrug tussen Deventer en Twello in de buurt van de volkstuintjes heeft plaats gevonden en waarbij twee tot nu toe onbekende mannen een 20-jarige vrouw uit Twello hebben aangerand. De politie is op zoek naar tips en getuigen.

Uit een voorlopig onderzoek is duidelijk geworden dat de vrouw omstreeks 23.45 uur op bovengenoemde locatie op haar snorfiets in de richting van Twello reed, toen zij moest stoppen voor twee mannen die op het fietspad stonden. De mannen gooiden haar in de berm en hebben haar vervolgens onzedelijk betast. Toen de vrouw begon te schreeuwen, zijn de mannen er via het pad richting de volkstuinen vandoor gegaan.

Het signalement van de eerste man luidt als volgt: het gaat om een blanke man van tussen de 25-30 jaar oud en ongeveer 1.90 meter lang. De man had een breed postuur (niet dik), steil, donker (achterover gekamd) met gel ingesmeerd haar en zwarte, dikke wenkbrauwen. Hij droeg een donkerblauwe spijkerbroek, een zwarte jas met op de rechterborst een rood logo en een oorbelletje in zijn linkeroor.

Het signalement van de tweede man luidst als volgt: het gaat om een man met een Zuid-Europees uiterlijk van tussen de 25-30 jaar oud en ongeveer 1.80 meter lang. Hij had een mollig postuur (en een dikker gezicht dan de eerste man), donkere ogen, zwarte, dikke wenkbrauwen en slordig geknipt zwart, kroezig haar. Ook had hij een stoppelbaard. Hij droeg een donkerkleurige spijkerbroek en een donkerkleurige trui met capuchon.

De politie is op zoek naar tips en getuigen die op bovengenoemde locatie iets bijzonders hebben gezien dat met het incident in verband kan worden gebracht. Men kan bellen met 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):