zaterdag, 14. juli 2007 - 8:41

Politie zoekt getuigen inzake zwaar gewonde fietser

Hilversum

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen van een ongeval waarbij een fietser zwaargewond raakte. Een 63-jarige Hilversummer is vrijdagmiddag 13 juli rond kwart voor vijf zwaar gewond geraakt maar het is onduidelijk hoe de fietser zijn verwondingen heeft opgelopen.

Rond kwart voor vijf kwam er een melding binnen van een verkeersongeval op de rotonde van de Vreelandseweg. Er zou een fietser in botsing zijn gekomen met een auto. Ter plekke werd een man, een 63-jarige Hilversummer, op het wegdek aangetroffen. De man was gewond aan zijn hoofd.

De traumahelikopter kwam ter plaatse en is geland. De man is met ernstige verwondingen aan zijn hoofd naar het AMC Amsterdam overgebracht per ambulance. Een auto werd niet aangetroffen. Het is nog onbekend of de man is aangereden of dat het om een eenzijdig ongeval gaat waarbij hij mogelijk ten val is gekomen en gewond raakte.

De politie Gooi en Vechtstreek is dan ook op zoek naar getuigen van het voorval. Zij kunnen contact opnemen via 0900 – 8844 of anoniem melding doen door te bellen met Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.
Provincie:
Tag(s):