woensdag, 3. oktober 2007 - 22:21

Politie zoekt getuigen van branden in Oirschot

Oirschot

De politie is naarstig op zoek naar getuigen van een aantal verschillende branden in Oirschot. Afgelopen nacht stonden twee auto's onder een carport aan de Oude Grintweg in brand en moeten als verloren worden beschouwd. Ook de carport waarin ze stonden en een deel van een aangrenzend pand raakten door de brand beschadigd.

Tussen 24 september en 2 oktober raakte een speeltoestel aan De Vier Uitersten door brand beschadigd. Op 26 september ontstond ’s avonds brand in een kliko aan de Lindenlaan. Op 1 oktober brandde een geparkeerde auto aan de Noijenstraat uit. Ook kreeg de politie nog een melding van een poging brandstichting bij een auto aan de Lindenstraat in de nacht van 26 op 27 september.

Op dit moment onderzoekt de politie het gebeurde. Zij houdt rekening met brandstichting. De politie is dan ook dringend op zoek naar getuigen die iets hebben gezien dat met deze branden verband zou kunnen houden. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anonieme meldingen kunnen gedaan worden via 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):