donderdag, 26. juli 2007 - 16:53

Politie zoekt getuigen van verkrachting in Haarlem

Haarlem

De politie is op zoek naar mensen die woensdagavond tussen 22.00 en 22.15 uur in de omgeving van de Haarlemmerhout geweest zijn en die mogelijk iets gezien hebben dat van belang kan zijn in een onderzoek naar de verkrachting van een 25 jarige vrouw.

De vrouw liep tussen 22.00 en 22.15 uur naar de bushalte op de Zuiderhoutlaan, toen zij werd aangesproken door een onbekende man. De man nam de vrouw mee achter een boom en verkrachtte haar. Hierna is de verdachte weggegaan. Hij stapte op een brommer en reed weg in de richting van de Fonteinlaan.

Het signalement van de verdachte luidt:

Blanke man, normaal postuur, rond gezicht, lengte 1.75 – 1.80 m., leeftijd 35 – 50 jaar, brildragend, betreft een grote bril, ouderwets montuur met grote glazen. Sprak Engels. Hij droeg een blauwe spijkerbroek en een rood/bruine pet. Van de brommer is alleen bekend dat deze blauwe fietstassen aan beide kanten had.

Getuigen of mensen die op andere wijze over informatie beschikken worden verzocht contact op te nemen met de politie Haarlem, telefoon 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):