donderdag, 16. augustus 2007 - 16:45

Politie zoekt treinreizigers na overval op station

Nunspeet

De politie onderzoekt de beroving van een 53-jarige vrouw uit Nunspeet. Zij werd op maandagochtend 6 augustus rond 06.30 uur op station van Nunspeet door twee nog onbekende mannen van haar tas beroofd. In verband met het onderzoek wil de politie graag in contact komen met treinreizigers of anderen die deze ochtend tussen 06.30 en 07.00 uur op het NS-station aanwezig zijn geweest.

De vrouw werd op het perron geconfronteerd met twee mannen. Eén van hen kwam op haar aflopen en eiste haar tas. Op dat moment stond een tweede man achter haar. De beide mannen grepen de vrouw vast, en gristen de tas uit de handen van de vrouw. De mannen gingen er vervolgens vandoor richting de fietsenstalling. In de tas zaten onder meer een mobiel telefoon, portemonnee en andere persoonlijke spullen.

De politie is op zoek naar andere treinreizigers of anderen die op deze vroege ochtend op het station in Nunspeet zijn geweest. Zij kunnen de politie wellicht verder helpen bij het onderzoek naar de daders en worden verzocht te bellen met de politie in Nunspeet via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):