zondag, 29. juli 2007 - 13:17

Politiehelikopter spoort inbrekers op

Venray

De politie heeft zaterdagavond twee Poolse mannen aangehouden op verdenking van inbraak bij een bedrijf aan de Metaalweg in Venray. Het gaat om een 15-jarige jongen en een 45-jarige man. Een politiehelikopter trof het tweetal aan op de A73 waarna ze even later zijn gearresteerd.

Een alerte inwoner van Venray meldde omstreeks half negen dat ze een verdachte auto had gezien op de Nijverheidstraat. De auto stond vreemd geparkeerd bij een poort die normaal dicht is. Agenten stelden direct een onderzoek in en troffen op het terrein twee personen aan die goederen uit een container haalden. Blijkbaar hadden ze de agenten gezien, want ze renden weg en verdwenen in de bosjes. Na onderzoek trof de politie de inbrekers niet meer aan.

Een politiehelikopter, die net met een surveillance bezig was, trof twee verdachten aan die op de oprit naar de A73 richting Vierlingsbeek liepen. Agenten wisten de twee vervolgens op de A73 aan te houden. De mannen zitten nu voor verder onderzoek vast. De politie onderzoekt nog of de auto die bij het bedrijf werd aangetroffen van diefstal afkomstig is.
Provincie:
Tag(s):