dinsdag, 29. mei 2007 - 13:00

Politiewijzer 2007/2008 binnenkort op de deurmat

Vanaf 29 mei 2007 wordt de Politiewijzer 2007/2008 huis-aan-huis verspreid in de gehele regio Noord- en Oost-Gelderland. De Politiewijzer is een uitermate handig naslagwerk, waarin allerlei facetten van het politiewerk aan bod komen.

Zo geeft de Politiewijzer antwoord op vragen als: Wie is mijn wijkagent, wanneer is het politiebureau geopend en hoe kan ik de politie telefonisch bereiken? Welk nummer moet ik bellen om mijn bankpas te blokkeren als deze gestolen is en hoe kan ik mijn huis het best beveiligen tegen inbrekers? Ook staan er foto’s in van wijkagenten. Bovendien informeert de politie hierin over tal van andere, voor de algemene veiligheid relevante en belangrijke zaken.

Toch zal de informatie in deze gids niet volledig zijn. Daarom kan men ook altijd met vragen terecht op het telefoonnummer 0900 - 8844 of op de internetsite www.politie.nl/ noord_en_oost_gelderland.

Mensen die een Nee-Nee of Nee-Ja-sticker op hun brievenbus hebben, krijgen de Politiewijzer niet automatisch in de brievenbus. Zij kunnen, indien zij er wel belangstelling voor hebben, een exemplaar ophalen op het plaatselijke politiebureau, dat door de week tussen 10.00 en 12.00 uur open is.

Dit geldt natuurlijk wel zolang de voorraad strekt en de boekjes liggen er vanaf maandag 11 juni.
Provincie:
Tag(s):