woensdag, 18. juli 2007 - 15:00

Pool mishandelt beveiligingsbeambte met mes

Maasbree

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag op een camping op de Lange Heide in Maasbree een 44-jarige Poolse man aangehouden, omdat hij een 46-jarige man uit Maasbree probeerde te mishandelen.

Het slachtoffer, een beveiligingsmedewerker van de camping, kreeg een oproep omdat de verdachte zich erg vervelend gedroeg. Toen de man poolshoogte ging nemen, zag hij dat de verdachte naakt in het struikgewas lag te slapen. De beveiligingsbeambte maakte de Pool wakker waarop deze op handen en voeten begon rond te lopen. Tevens trachtte hij de schoenen van het slachtoffer te likken. De man was duidelijk onder invloed van alcohol.

Nadat de beveiligingsmedewerker samen met enkele bewoners, hem in een korte broek hadden gehesen, brachten ze hem naar zijn chalet. Toen alles rustig leek te zijn werd de verdachte erg agressief en viel hij de beveiligingsmedewerker aan met een mes. Er ontstond een worsteling tussen beiden, waarbij de beveiliger een snee opliep aan zijn onderarm.

Uiteindelijk kon de verdachte in bedwang worden gehouden en werd de politie gewaarschuwd. Deze heeft de Pool in verzekering gesteld.
Provincie:
Tag(s):