donderdag, 8. november 2007 - 17:06

Popstar Maaike geeft concert

Raalte

Woensdagmiddag tekende de 17-jarige Maaike Jansen uit Raalte haar platencontract in Hilversum. De winnares van So You Wannabe A Popstar zette haar handtekening onder een contract waardoor ze een album mag gaan opnemen. De single van Maaike ‘Don’t Look For Me’, die na haar winst werd uitgebracht, kwam direct binnen op de tweede plaats in de Single Top 100 en Mega Top 50.

Op zaterdagavond 8 december geeft Maaike een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam samen met de overige 9 finalisten van So You Wannabe A Popstar. Ook Erik Hulzebosch, Maud, Sascha Visser en Floortje zijn op 8 december van de partij en geven gastoptredens tijdens het concert waarvan de kaartverkoop inmiddels is gestart.

Gisteren tekende de kersverse So You Wannabe A Popstar- winnares het felbegeerde platen-contract in Hilversum. Maaike komt onder de hoede van platenmaatschappij NRGY Music en zal haar droom gaan verwezenlijken: het opnemen van een eigen album. NRGY Music brengt o.a. cd’s uit van Gerard Joling, Willeke Alberti, Erik Hulzebosch.

Op 27 oktober werd de finale van So You Wannabe A Popstar gewonnen door de 17-jarige Maaike Jansen uit het Overijsselse Raalte. In de spannende ontknoping, die op SBS 6 door bijna 1,7 miljoen mensen werd bekeken, moest zij het opnemen tegen de 16-jarige Tessa van Tol uit Abbenes. Maaike kreeg uiteindelijk de meeste stemmen van de kijkers en won het platencontract.
Provincie:
Tag(s):