donderdag, 16. augustus 2007 - 11:58

Première Hollywood Blockbuster op megascherm in Middelburg

Middelburg

De blockbuster komedie ‘Wedding Daze’ zal op een scherm van 8 bij 12 meter in een voorpremière op het marktplein van Middelburg vertoond worden. De film gaat op 6 september in Nederland in première maar zal al op 24 augustus te zien zijn op het marktplein in Middelburg.

Er worden tapinstallaties geplaatst en er zal popcorn te verkrijgen zijn. Vanaf 21:30 is iedereen welkom om met zijn eigen campingstoel of picknickkleed plaats te nemen op de markt. Het belooft een gezellige avond te worden!

De Roosevelt Academy Student Association (RASA) heeft de film als afsluiting van de introductieweek voor de nieuwe studenten georganiseerd, en nodigt iedereen uit om naar de voorpremière van ‘Wedding Daze’ te komen.

De introductieweek is uiteraard bedoeld om de nieuwe studenten kennis te laten maken met de Roosevelt Academy, hun docenten en medestudenten, maar ook met Middelburg en Zeeland. Zo zal er een barbecue op de markt georganiseerd worden en een tocht door Middelburg waarbij allerlei opdrachten vervuld moeten worden. Ook zal de nieuwe campus aan de Koestraat (het oude gebouw van Rijkswaterstaat) officieel geopend worden.

Als afsluiting van deze week is deze openlucht film georganiseerd. “We willen graag wat terug doen voor de stad, en hoe kan dat beter dan met een geweldige komische film op het marktplein waarbij iedereen welkom is?!� zegt Gregor Rossen een van de organisatoren.

De film is van de makers van American Pie en American Wedding. Uit deze films herkennen we ook acteur Jason Briggs. Tijdens zijn huwelijksaanzoek sterft de verloofde van Anderson. Rouwend om dit verlies vraagt hij impulsief serveerster Katie ten huwelijk, die nog “ja� zegt ook…! Dit haalt hem uit de sleur waar hij in zat na de dood van zijn verloofde maar hij belandt in een boeiende maar rare relatie. Vooral de bonte verzameling van familie en vrienden van beide hoofdpersonen leidt tot veel hilarische situaties.
Provincie:
Tag(s):