woensdag, 22. augustus 2007 - 21:51

Pressalit: De sfeer van luxe zit 'm in zachte detaills

Amsterdam

Geurkaarsen, zacht romig schuim of een weldadig stoombad - in de afgelopen jaren heeft de badkamer een transformatie ondergaan van praktische, functionele ruimte naar een echt ontspanningsoord voor het hele gezin. De productlijn van Pressalit voegt een stukje extra toe, om de hectische drukte van elke dag wat te verzachten.

De badkamer wordt steeds meer ingericht als een oase waarin het gezin kan onthaasten en nieuwe energie opdoen. Maar ook is het de ruimte waar 's ochtends spitsuur heerst wanneer het hele gezin zich opmaakt voor een nieuwe dag. De badkamer moet dus praktische functionaliteit en comfort bieden, maar ook de sfeer ademen die past bij de woon- en leefstijl van de bewoners.

Met Pressalit's soft close-producten gaan design en functie hand in hand.
De toiletzittingen, wandafvalemmers en opklapbare zitjes van deze Deense fabrikant zijn namelijk voorzien van een slimme techniek die net dat stukje extra geeft aan het gevoel van welbevinden en luxe. Met een speciale dempingtechniek - soft close - zijn storende geluiden van bijvoorbeeld dichtvallende toiletzittingen verleden tijd. En dat komt een rustgevende, aangename sfeer in de badkamer ten goede. De producten zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende designs en uitvoeringen, voor een passende en vormschone aansluiting binnen elke badkamersfeer.

Met een soft close-toiletzitting, zijn storende geluiden van dichtvallende zittingen en deksels verleden tijd. Gewoon het deksel en de zitting een
klein duwtje geven en sluiten vertraagt fluisterstil een zachte landing op de toiletpot. Vier van Pressalit's bekende designtoiletzittingen zijn uitgevoerd met soft close. Zo worden design en functie gecombineerd, ongeacht de voorkeur in stijl: met klassieke lijnen of in zachte vormen. Voor nog meer comfort en gemak zijn de zittingen afneembaar, voor optimaal schoonmaakgemak en hygiëne.

Tijdens het spitsuur 's morgens in de badkamer, maakt een extra zitplaats een groot verschil. Pressalit biedt een slim opklapbaar zitje. Daarop kan de kleine rustig de tanden poetsen, terwijl mamma onder de douche staat en pappa zich staat te scheren aan de wastafel. Ook het opklapbare zitje is voorzien van de soft close-functie. Dit biedt niet alleen het voordeel van geluidloos sluiten, maar voorkomt ook dat kleine vingertjes tussen wand en zitje komen. Bovendien worden storende vingerafdrukken op de tegelwand voorkomen.

De Pressalit wandafvalemmer, in een stijlvol en sculpturaal design, is het derde product van Pressalit met soft close. Een afvalemmer aan de wand biedt op zich al een aantal voordelen: de afvalemmer is gemakkelijk zonder bukken te bereiken en de vloer blijft vrij voor optimaal schoonmaakgemak. De afvalemmer opent heel eenvoudig en sluit automatisch, langzaam en geluidloos.

Met soft close-producten van Pressalit wordt de ontspannen wellness-sfeer in de badkamer nergens verstoord. Design, praktisch comfort en functionaliteit gaan hand in hand en bieden alle ruimte aan wellness en badkamerplezier.

De Pressalit toiletzittingen zijn te combineren met nagenoeg alle beschikbare closets. De wandafvalmmer en opklapbare zitjes zijn eenvoudig aan de wand te bevestigen. Pressalit producten zijn verkrijgbaar via de badkamerspeciaalzaak.

De consumentenadviesprijs (incl. BTW) voor Pressalit toiletzittingen met soft close is 117,70 tot 270,00 euro. Een opklapbaar zitje heeft een prijskaartje van 440,00 tot 572,00 euro en de wandafvalemmer van 196,00 tot 307,00 euro. De prijzen zijn afhankelijk van kleur en materiaal.
Categorie:
Tag(s):