zaterdag, 6. oktober 2007 - 12:15

Prijs kwaliteitverhouding maakt PS3 super populair

London

Sony Computer Entertainment Europa (SCEE) maakte vrijdag de details
bekend van zijn opwindende nieuwe Playstation 3, die op 10 oktober 2007 in de SCEE regio zal worden gelanceerd voor een uiterst
aantrekkelijke prijs van 399 Euro.

De nieuwe PS3, de nieuwe generatie van interactief home entertainment, brengt iets ongelooflijk, aantrekkelijk nieuws op het gebied van games en entertainment voor het vakantieseizoen bij de mensen thuis in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Oceanië.

Naast een zich steeds uitbreidende serie van PS3 titels (een totaal van 65 titels in allerlei genres tegen de tijd dat het Kerstmis is), is de nieuwe PS3 uitgerust met een 40GB HDD en is inclusief alle eigenschappen die nodig zijn voor een High Definition ervaring; daadwerkelijk een nieuwe generaties games, onvoorstelbare High Definition Blu-ray Disc(TM) films, een SIXAXIS(TM) draadloze bediening, Wi-Fi en HDMI connectie-mogelijkheden en dat alles aangedreven door een Cell Broadband Engine(TM), het digitale hart van PS3.

Net als met de 60GB PS3, kan het systeem van de nieuwe PS3 in de toekomst worden opgewaardeerd met nieuwe eigenschappen en functionaliteit. Een recente opwaardering van de firma zorgde er bijvoorbeeld voor dat DVDs kunnen worden afgespeeld op een 1080P High Definition formaat.

De introductie van de nieuwe PS3 komt na het incorporeren van feedback van duizenden bestaande PS3 bezitters, als mede onderzoek naar toekomstige PS3 bezitters. Het nieuwe model heeft twee USB 2.0 poorten in plaats van vier en heeft niet langer een multi memory kaart poort.

Het nieuwe model is niet langer omgekeerd compatibel met titels voor de PlayStation(R)2. Latere kopers van PS3 hechten minder belang aan deze eigenschappen, plus de beschikbaarheid van een breder scala aan specifieke PS3 titels (een totaal van 65 titels in allerlei genres tegen Kerstmis).

Het bestaande Starter Pack(i), dat een 60GB PS3 bevat met uitgebreide omgekeerde compatibiliteit, een SIXAXIS draadloze bediening en twee verschillende titels zal in prijs worden verlaagd tot 499 Euro. Zolang de voorraad strekt is het 60GB model een waardevolle aanwinst voor de vaardige speler, die wil opwaarderen tot aan de High Definition mogelijkheden van de PS3. De nieuwe 40GB PS3 kost 399 Euro
Categorie:
Tag(s):