vrijdag, 19. oktober 2007 - 20:59

Provincie Limburg ontvangt prijs voor beste imago

Maastricht

Van de twaalf Nederlandse provincies heeft de Provincie Limburg het beste arbeidsmarkt imago. Dat blijkt uit het jaarlijkse Intermediair Imago Onderzoek (IIO). Dit toonaangevende onderzoek houdt de vinger aan de pols van de actuele arbeidsmarktontwikkelingen, meet het arbeidsmarkt imago van bedrijven en instellingen en onthult de favoriete werkgevers van jonge hoogopgeleiden.

Gedeputeerde Noël Lebens nam vrijdagochtend namens de Provincie Limburg de Intermediair Imago Award in de categorie provincies in ontvangst. De Provincie scoort goed op punten als interessante functies, loopbaanbegeleiding en zowel primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden.

Noël Lebens: “We zijn heel erg blij met de prijs. Belangrijker nog vind ik dat we in de top 100 van de meest populaire werkgevers staan, namelijk op plek 92. Met alle Nederlandse bedrijven en instellingen als onderwerp van onderzoek in het IIO mag dit een grote verdienste heten. Tegelijkertijd geeft het ons de motivatie en verantwoordelijkheid om deze positieve lijn voort te zetten.�

Het Intermediair Imago Onderzoek 2007 is uitgevoerd door het onderzoeksbureau Interview NSS, in opdracht van VNU Media.
Provincie:
Tag(s):