dinsdag, 3. juli 2007 - 22:17

Provincie zet 50.000e reiziger gratis dagkaart in het zonnetje

Kesteren

Gedeputeerde Marijke van Haaren van de provincie Gelderland heeft maandag de 50.000e gebruiker van een gratis Dagkaart in het zonnetje gezet. Mevrouw Roodbeen uit Kesteren was de gelukkige en zij werd thuis opgezocht door de gedeputeerde en kreeg een bos bloemen en een gratis OV-trajectkaart voor 3 maanden cadeau.

Overheden en vervoerders in Gelderland investeren in beter Openbaar Vervoer. Ze bieden iedere Gelderlander de kans om het Openbaar Vervoer zelf te ervaren. Hiervoor is een gratis Dagkaart in het leven geroepen. Via de website ervaarhetov.nl. kan iedere Gelderlander een gratis Dagkaart aanvragen. Inmiddels hebben al meer dan 50.000 mensen gebruik gemaakt van de gratis Dagkaart. De campagne mag een groot succes worden genoemd. Mevrouw Roodbeen uit Kesteren was de 50.000e gebruiker.

Samen met een buschauffeur van Arriva heeft gedeputeerde Van Haaren mevrouw Roodbeen thuis opgezocht. Namens de gezamenlijke vervoersbedrijven boden zij mevrouw Roodbeen 3 maanden gratis reizen met Syntus aan. Mevrouw Roodbeen was blij verrast en gaf aan dat ze voorheen bijna nooit met het OV reisde. “Nu ik het met de gratis Dagkaart een keer heb geprobeerd, blijkt het best relaxed reizen met Openbaar Vervoer�.
Provincie:
Tag(s):