dinsdag, 23. oktober 2007 - 23:14

PSV houdt Fenerbahce op gelijkspel

PSV heeft Fenerbahce in eigen huis op een 0-0 gelijkspel gehouden. De Eindhovense landskampioen wist tegen de Turkse formatie niet verder te komen dan 0-0.

Trainer Ronald Koeman hield voor het duel tegen de Turkse formatie Mike Zonneveld verrassend op de bank. Jongeling Dirk Marcellis kreeg de voorkeur in de verdediging.

PSV kwam met het gelijke spel goed weg tegen Fenerbahce. De Brabanders hadden de handen vol aan de Turken, dat zonder oud-PSV'er Mateja Kezman aantrad. PSV wist in het duel geen vuist te maken tegen Fenerbahce, dat in de 64-ste minuut met tien man kwam te staan na de rode kaart voor Deivid. De Braziliaan kreeg de prent van arbiter Howard Webb omdat hij onbeholpen doorging op invaller Mike Zonneveld.

Ook tegen tien man had PSV het nog altijd moeilijk tegen de makkelijk combinerende Turkse grootmacht. Door het gelijke spel heeft PSV nu vier punten uit drie duels. Het bezet achter Internazionale (zes punten) en Fenerbahce (vijf punten) de derde plaats in groep G.

Aangezien Internazionale met 2-1 won van CSKA Moskou, lijkt de strijd voor plaats nummer twee te gaan tussen de Eindhovenaren en Fenerbahce. De ploeg van Koeman moet in de return over twee weken minimaal gelijk spelen om het onderlinge resultaat in eigen voordeel te beslechten.
Categorie:
Tag(s):