vrijdag, 24. augustus 2007 - 11:16

PSV wil duidelijkheid over Koné, Farfán blijft

PSV wil snel duidelijkheid over een eventuele transfer van Arouna Koné. De aanvaller heeft formeel tot en met 31 augustus om van club te wisselen, maar de landskampioen wil dat de Ivoriaan eerder beslist.

Koné staat in de nadrukkelijke belangstelling van Sevilla. De Eindhovense club is inmiddels met de Spaanse club in gesprek over de transfersom. De aanvaller meldde zich donderdag overigens te laat voor de middagtraining op De Herdgang. Hij zou meetrainen met de groep, maar kwam pas 's avonds aan in Eindhoven, nadat hij de dag grotendeels had doorgebracht in een ziekenhuis in Parijs waar zijn vriendin eerder deze week van een zoon beviel.

Voor het vertrek van een andere aanvaller hoeft PSV niet te vrezen. Jefferson Farfán blijft nog zeker een jaar in Eindhoven. ,,Het zou niet fair zijn ten opzichte van PSV om zo kort voor het einde van de transferperiode een breuk te forceren. Jefferson heeft het perfect naar zijn zin bij PSV. Hij wil nog minstens één goed seizoen draaien, voordat hij eventueel vertrekt", aldus de zaakwaarnemer van Farfán in het Eindhovens Dagblad.
Categorie:
Tag(s):