donderdag, 2. augustus 2007 - 21:15

Puur en ongeëvenaard genieten met aardenwerk

Amsterdam

De nieuwe manier van koken heet Flame en komt uit Frankrijk. Het is lekkerder, gezonder en oogt spectaculair. Mooi, robuust aardewerk wordt namelijk zo op de gasvlam gezet. Het lijkt eng, maar werkt perfect. Slow cooking, de Aziatische keuken en Noord Afrikaanse gerechten krijgen meer smaak dan ooit daarvoor. Zelfs grillen krijgt meer smaak met de speciale grillplaat.

Braden gaat wel even anders. De pan wordt niet voorverwarmd, maar koud en ingevet met het gerecht op het vuur gezet. Trapsgewijs de warmtebron opvoeren, zodat het gerecht geleidelijk aanbraadt en gaart. Het resultaat is puur en ongeëvenaard.

Nieuw in deze vaatwasmachinebestendige serie zijn een zestal producten. Van een prachtige braadpan naar de professionele braadslede. Van Hollandse kaasfondue tot Aziatische claypot. En extra hulp zijn de inductieplaat voor het koken op inductie en de grillplaat voor lekker gezonde gerechten.
Categorie:
Tag(s):